SMART SENIOR Logga in
El beskattas lika hårt som cigaretter. Fimpa elskatten!

El beskattas lika hårt som cigaretter. Fimpa elskatten!

Spara i dina favoriter

Under den här vintern med skenande elkostnader har det blivit tydligare än någonsin hur absurt det är att el straffskattas på samma sätt som cigaretter, alkohol och andra ”oönskade” varor.

Sveriges befolkning drar ju inte på sig skyhöga elräkningar för skojs skull, utan för att vi måste. Till skillnad från rökning är elektricitet en livsnödvändighet. Därför kräver vi att elskatten avskaffas. Läs mer om vårt jobb för att fimpa elskatten >>

Som medlem stärker du vår röst i kampen mot orimliga skatter. Skattebetalarna påverkar Sveriges beslutsfattare genom att göra granskningar, ta fram fakta, ge remissvar och ta högljudd plats i debatten. Vår verksamhet finansieras till största delen av medlemsavgifter, därför är ditt medlemskap viktigt.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior kan du bli medlem i Skattebetalarna för endast 295 kronor första året (ord.pris 390 kr). 

Bli medlem i Skattebetalarna här >>

Erbjudandet gäller för dig som ännu inte är medlem i Skattebetalarna och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
Information
Ladda ner vår app

I Smart Seniorappen finns många smarta lösningar. Öppna kameran på sin smartphone och scanna koden eller använd en QR-kodläsare. Eller klicka nedan för att ladda ner den idag!

Skattebetalarna
Föreningar & förbund
Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna! Vi jobbar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.