Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Go Cruising
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Träffa representanter från rederier som Celebrity Cruises, Cunard och nya Havila Kystruten, lyssna på intressanta föredrag och ta del av unika erbjudanden. Dessutom ingår fartygets stora utbud av restauranger, butiker och tax-free – samt en skön dag i Helsingfors.

Du kommer garanterat komma hem med många härliga reseuppslag i bagaget!

Dröm dig bort till Karibien, Medelhavet eller Europas floder.
Norwegian Cruise Lines, MSC Cruises och Viva Cruises. Det är bara några av utställarna och föredragshållarna som du möter under resemässan.

Den 8 oktober kastar vi loss med Silja Symphony från Stockholm mot Helsingfors. Vi börjar med en trevlig kväll ombord där ni får träffa oss och alla våra kryssningspartners som dagen efter kommer finnas i mässhallen och teatern för att hålla inspirerande föreläsningar.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Du betalar endast från 595 kr per person i del av dubbelhytt (ord.pris 695 kr)

Reseperiod: 8–10 oktober 2023
Avresa från: Värtahamnen, Stockholm, kl 16.45

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.