Bli Katastroffadder hos Plan International | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Plan International
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 08 DECEMBER 2023
Dagens namn: Virginia
Grattis alla 13 medlemmar
som heter Virginia
Bli Katastroffadder hos Plan International

Bli Katastroffadder hos Plan International

Spara i dina favoriter

Hungersnöd, krig och klimatförändringar drabbar barn, och särskilt flickor, hårt. Vi finns på plats både före, under och efter en katastrof för att säkerställa att barnen får det skydd de behöver. Som Katastroffadder gör du det möjligt för oss att hjälpa de barn som behöver det som mest, där läget är akut.

Som Katastroffadder bidrar du till att:

  • Dela ut mat, vatten och livsviktig näring
  • Barn på flykt kan fortsätta gå i skolan
  • Barn får stöd att bearbeta sina trauman

Plan International är en global barnrättsorganisation som har kämpat för barns rättigheter i över 85 år. Eftersom världen inte är jämställd har vi ett särskilt fokus på flickor. För mindre än sju kronor per dag kan du bidra till att förändra barns liv. Bli fadder idag!

Smart Rabattfakta

För mindre än sju kronor per dag kan du bidra till att förändra barns liv - bli Katastroffadder idag!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Plan International
Bli Flickafadder hos Plan International

Är jämställdhet den viktigaste frågan för dig? Som Flickafadder stödjer du vårt arbete för flickor som lever under de tuffaste förhållanden. Dina pengar går inte till ett enskilt fadderbarn, istället hjälper du tusentals flickor över hela världen.

Plan International
Bli Barnfadder hos Plan International

Som Barnfadder stöttar du vårt långsiktiga arbete i området där ditt fadderbarn bor. På så sätt får många barn det bättre. Genom löpande uppdateringar och möjligheten att brevväxla med fadderbarnet får du följa hur ditt stöd når fram och gör skillnad.

Skattebetalarna
Stå inte ensam mot Skatteverket – teckna Skatterättsskydd

Deklarationer och skatter är svårt. Det finns risk att du hamnar i en skatteprocess med Skatteverket som motpart. Att driva processen själv utan juridisk expertis är komplicerat och i regel dömt att misslyckas. Att anlita juridisk expertis kan bli dyrt. Rättshjälp gäller dessutom inte vid skatteprocesser.