SMART SENIOR Logga in
Appassimento i trälåda - 6 flaskor för 799 kr

Appassimento i trälåda - 6 flaskor för 799 kr

Spara i dina favoriter

Vinoteket.com erbjuder hemleverans av expertutvalda viner med fokus på familjeägda och småskaliga producenter. Beställ leverans med fri frakt hela vägen hem till dörren på en tid som passar dig - inga fler långa köer och tunga kassar!

Appassimento på 100 år gamla vinstockar, nu i fin trälåda!

Kraftfulla smaker perfekt att preppa vinkylen med! Passar perfekt till denmustiga köttgrytan eller helt enkelt i glada vänners lag. Druvorna till Passo Antico Rosso kommer från över 100 år gamla välmående vinstockar, vilket i sig ger en stor koncentration till det färdiga vinet och som om det inte skulle vara nog har dessa kraftfulla druvor sedan fått torka enligt Appassimento-metoden. Resultatet är ett unikt fylligt vin med underbara smaker av körsbär, choklad och gräddkola från ekfaten. Tanninerna är behagligt mjuka och eftersmaken är underbart lång. Nu permanent nedsatt i pris från 899 kr.

Totalt 6 flaskor i trälåda för 799 kr (fri frakt hem till dörren!).

Erbjudandefakta

Totalt 6 flaskor för 799 kr med fri frakt hela vägen hem till dörren!

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Trälådans utseende kan avvika från den på bilden.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
Recept
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré

Brässerad oxkind med en kraftig rödvinssås, bränd syltlök, champinjon och en fin puré. Ja, det här tar lite tid men själva tillagningen sköter sig mer eller mindre själv så det är egentligen inte så mycket jobb. Resultat är en njutning av sällan skådat slag och väl värt väntan i alla fall. Värt att tillägga är att du ska putsa oxkinden noggrant från hinnor, då blir slutresultatet bättre. Hittar du inte oxkind kan du likaväl ta en bit högrev som du skär ner i portionsbitar.

Smart Senior
Recept
Pulled pork fritters med chilimajonnäs

Små friterade bollar fyllda med pulled pork som doppas i en lätt kryddig majonnäs. Om ni precis som jag kanske inte alltid har pulled pork i kylen så kan jag ge er tipset att köpa färdig pulled pork som säljs på de allra flesta matbutiker. Superenkel och otroligt smakrik, dessutom perfekt som förtugg eller på tapasbordet.

Smart Senior
Recept
Friterad råraka med havskräfta och brynt smörsmetana

En friterad råraka av tunt riven potatis. I krispet göms en generös klick med brynt smörsmetana, syrad schalottenlök och söt havskräfta.