SMART SENIOR Logga in
Åk på långtidssemester vid havet i Cypern med ReseSkaparna!

Åk på långtidssemester vid havet i Cypern med ReseSkaparna!

Spara i dina favoriter

Denna långtidssemester tar oss till Pafos som är platsen där Afrodite sägs ha stigit upp ur vågorna, här går man in en annan värld med gudabilder, tempel och gudinnor. Njut av närheten till havet och den fina strandpromenaden. Smaka på nyfångad fisk på en av tavernorna eller något svalt att dricka.

​Pafos är Cyperns fjärde största stad i den Grekiska delen och vi bor centralt i Kato Pafos som ligger vid stranden. I slutet av oktober ligger dagstemperaturen på ca 25 grader och havstemperaturen är ca 23 - 25 grader och regn är sällsynt. Vi bor på Anemi Hotel som är ett omtyckt lägenhetshotell.​Vår värd Maina har bott 20 år i Pafos och tar hand om alla önskemål under vistelsen. Det finns möjlighet till boule, bridge, golf, vandringar, besök på vingårdar och gemensamma middagar. Vissa aktiviteter ordnas tillsammans med SviP, föreningen för svenskar i Pafosområdet. Vår lokala auktoriserade guide Ulla, har bott på Cypern i över 30 år. Hon förmedlar öns historia och kultur på ett omtyckt sätt, hon kan verkligen sitt Pafos och Cypern.​

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 500 kr rabatt på denna resa!

Reslängd: 22 dagar

Avresa : 25 oktober 2022

Pris: 17 950 kr

Detta ingår i resans pris

  • Värdinna/reseledare
  • Flyg, transfer & del i studiolägenhet
  • Orienteringsturer med svensktalande lokalguide
  • Enstaka frukostar och middagar
  • Vandringar, boule, bridge och andra aktiviteter

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.