800 kr rabatt på Apollo Silver – för dig som är 55+ | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Apollo
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
800 kr rabatt på Apollo Silver – för dig som är 55+

800 kr rabatt på Apollo Silver – för dig som är 55+

Spara i dina favoriter

Apollo Silver är för dig som efterfrågar kvalitet och valfrihet och passar oavsett om du reser som par, i grupp eller ensam – här hittar du alltid attraktiva erbjudanden på både enkelrum och olika aktiviteter.

Vi lanserar nu Apollo Silver – ett nytt reseerbjudande för dig som är 55+. Resorna kombinerar noga utvalda hotell med ett brett och anpassat utbud av aktiviteter. Detta är perfekt när du vill njuta av sol och värme, och samtidigt ha möjlighet att vara med på allt från vandring, yoga och vinprovning till sociala möten med lokalsamhället.

Smart Rabattfakta

Som är Smart Senior har du 800 kr rabatt på Apollo Silver!

Villkor: Rabatten gäller nybokning av paketresa till för minst 1 person. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.