SMART SENIOR Logga in
7 hotellnätter för 5950 kr hos Nordic Choice Hotels!

7 hotellnätter för 5950 kr hos Nordic Choice Hotels!

Spara i dina favoriter

Just nu kan du köpa 7 hotellnätter för 2 personer för bara 5 950 kr! Nätterna kan du boka in mellan 24 juni och 21 augusti 2022. Lite som ett klippkort!
Välj bland över 100 hotell hos Comfort, Quality och Clarion med detta erbjudande! Köp nu och strössla som du vill över sommaren. Självklart ingår frukost!
 
Så här funkar det:
  1. Köp ett Nordic Hotel Pass - My Summer Treat på sidan.
  2. Du får ditt hotellpass med e-post.
  3. Boka dina hotellnätter på deras speciella bokningssida (länk på sidan).
  4. Vid incheckning visar du upp ditt digital hotellpass med den unika koden för receptionisten.
  5. Njut av en härlig vistelse!

Smart Rabattfakta

7 hotellnätter för 2 personer hos Nordic Choice Hotels för bara 5 950 kr!

Du bokar hotellnätterna vilka nätter du vill från 24 juni till 21 augusti 2022. Läs alla villkor hos Nordic Choice Hotels i erbjudandet.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.