SMART SENIOR Logga in
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Spara i dina favoriter
00dag 00tim 00min

Tid kvar på rabatten!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

Nu är det fyndläge på resor i sommar hos Airtours! De erbjuder sista minuten-resor, all inclusive, billiga weekends och andra flygresor. 

Boka en av deras paketresor till din höstresa! Med Smart Senior rabatt kan du få upp till 3 000 kr i rabatt!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 600 kr rabatt per bokning på paketresor till Gran Canaria i höst och vinter hos Airtours!

Rabattkoden gäller i kombination med andra erbjudanden och kan ge dig en rabatt på upp till 3 000 kr per bokning för 2 personer på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 till och med mars 2023. Koden gäller till och med 2022-08-31. Rabatten gäller ej hos återförsäljare och kan ej utnyttjas på redan bokade resor.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.