SMART SENIOR Logga in
400 kr rabatt på alla weekendresor hos Airtours!

400 kr rabatt på alla weekendresor hos Airtours!

Spara i dina favoriter
00dag 00tim 00min

Tid kvar på rabatten!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på weekendresor för minst 2 personer under resten av året!
Airtours cityresor går till många spännande storstäder. Välj mellan ett stort utbud av noga utvalda hotell och filtrera utifrån dina önskemål för att hitta den perfekta resan för dig. Här finns allt från billiga weekendresor till enklare hotell till lyxhotell.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt per bokning på weekendresor hos Airtours!

Rabattkoden gäller i kombination med andra erbjudanden och kan ge dig en högre totaltrabatt per bokning för mint 2 personer på alla weekendresor med avresa under 2022. Koden gäller till och med 2022-10-31 Rabatten gäller ej hos återförsäljare och kan ej utnyttjas på redan bokade resor.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
1 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours som går att kombinera med andra erbjuden och kan ge dig en totalrabatt på 1 400 kr på utvalda resor!

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.