400 kr extra rabatt på resor till Hurghada hos Airtours! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Airtours
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
400 kr extra rabatt på resor till Hurghada hos Airtours!

400 kr extra rabatt på resor till Hurghada hos Airtours!

Spara i dina favoriter

Tid kvar på erbjudandet!

00dag 00tim 00min

Som Smart Senior får du 400 kr extra rabatt på paketresor till Hurghada i vinter hos Airtours!

Populära Hurghada bjuder på gyllene sandstränder längs den drygt fem mil långa kusten. Här ligger flera populära badorter med olika karaktär och det är både prisvärt och solsäkert. Stora hotellanläggningar med aktivitetsfyllda dagar och ett digert all inclusiveprogram väntar dig på semestern i Hurghada. Det kristallklara vattnet och fantastiska undervattenslivet lockar till sagolika snorkel- och dykupplevelser bland färggranna fiskar.

Från början var Hurghada bara en fiskeby på en lång och öde strand vid Röda Havets nordvästra kust. Idag, mycket tack vare upptäckten av de fina dykmöjligheterna, är det en livlig semestermetropol dit många väljer att resa. Är du nyfiken på de historiska lämningar som Egypten erbjuder kan du besöka Kairo och Giza med sina fascinerande pyramider, sfinxen och ett av världens förnämsta museum. I Luxor hittar du Konungarnas dal och Tutankhamons gravkammare.

Paradisstranden Mahmya eller Giftun Island utanför Hurghada är sagolika platser. Här kan du koppla av eller utforska det marina livet under ytan. Reser du till Hurghada för semesterlugnet och bara vara så bor du bäst i badorterna utanför Hurghada, välj mellan eleganta El Gouna, exklusiva Sahl Hasheesh eller familjevänliga Makadi Bay. Vill du åt det mer vardagliga Egypten med liv och rörelse är Hurghada ett smartare val.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 400 kr i extra rabatt på paketresor till Hurghada i vinter med Airtours!

Rabattkoden ger dig 400 kr ytterligare rabatt på bokningar för minst 2 personer, bokar du för flera blir rabatten högre. Boka senast 2023-10-15. Gäller avgångar från Arlanda från 2023-11-04 till 2023-04-06.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.