SMART SENIOR Logga in
25 öre rabatt på drivmedel hos Circle K

25 öre rabatt på drivmedel hos Circle K

Spara i dina favoriter

Circle K har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer där vi erbjuder ett brett urval av drivmedel som gör det enkelt att välja hållbara alternativ, fräsch och god mat för alla i bilen, gott ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Med Circle K EXTRA Mastercard får du:

 • Rabatt på drivmedel
  25 öre rabatt/liter de första 6 månaderna, därefter 15, 20 eller 25 öre rabatt/liter beroende på hur mycket du tankar. Gäller på våra bemannade stationer.
 • Bonus på alla köp*
  Bonus på allt du handlar – från varmkorven till shoppingen på stan. 1% bonus på våra stationer och 0,5% på alla andra köp*.
 • Ingen årsavgift
  Ansök om ett Mastercard som inte har någon årsavgift!
 • Partnererbjudanden
  Fördelarna med Circle K EXTRA Mastercard är många – bra erbjudanden på Best Western, Bilprovningen, Garmin, Nextory och Vianor är bara några av dem.
 • Feltankningsförsäkring
  Ersätter personbilens självrisk vid rengöring av tank vid feltankning på Circle K:s stationer i Norden. Om ingen annan försäkring ersätter skadan ersätts bärgning samt sanering av tanken. Högsta ersättning är 5 000 kr.

Du behöver vara medlem i Circle K EXTRA för att ansöka om kortet. Som ny medlem i Circle K EXTRA får du 50% rabatt på en valfri biltvätt. Som medlem i EXTRA får du även var 6:e kopp kaffe och var 6:e tvätt på köpet och alltid en varmkorv för 15 kr. Och du behöver inte hålla räkningen själv, vi smsar dig när det är dags!

Konto beviljas och kort utfärdas efter särskild prövning. Vid denna prövning kan kreditupplysning komma att inhämtas.Som kortinnehavare av Circle K EXTRA Mastercard får du tillgång till ett stort nätverk av stationer. Drivmedelsrabatten gäller på 300 bemannade stationer.Du ser dina köp antingen i Spendwise-appen, via Circle K appen eller på fakturan.

*1% bonus på Circle K och 0,5 % bonus på övriga köp. 
Köp av tobak, lotter, spel, drivmedel, kontantuttag och samtliga köp på andra drivmedelsbolag i Sverige är aldrig bonusgrundande. Kreditkortet ges ut av SEB Kort Bank AB med 15,00 % bunden ränta. Vid fullt kreditutnyttjande om 20.000 kronor/12 månader är den effektiva räntan 16,95 %. Kostnader 3170 kr. Totalt 23170 kr (Maj/2022).

Smart Rabattfakta

Du får 25 öre/liter i rabatt på ditt drivmedel, med Circle K EXTRA Mastercard.

Erbjudandet är inte unikt för Smart Senior.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Subaru
Bil & Tillbehör
5% rabatt på Subaru Outback!

Som Smart Senior får du 5% rabatt när du köper en ny Subaru Outback.

Subaru
Bil & Tillbehör
5% rabatt på utvalda Subarumodeller!

Allt det som gör resan säker för din familj och dig är alltid standard. Som Smart Senior får du 5% rabatt på utvalda modeller när du köper ny Subaru hos någon av våra återförsäljare.

Bilprovningen
Service
100 kr rabatt på kontrollbesiktning

Vid en kontrollbesiktning ger vi dig besked om det finns fel på din bil. Detta så att den inte utgör någon fara för dig eller andra trafikanter.