SMART SENIOR Logga in
20% rabatt på Den omättliga vägen på Dramaten

20% rabatt på Den omättliga vägen på Dramaten

Spara i dina favoriter

Välkommen till urpremiär för scenversionen av den hyllade brittisk-nigerianske författaren Ben Okris böcker om pojken Azaro.

Azaro är en abiku, ett andebarn, som slits mellan jorden och andevärlden. Samtidigt som han kämpar med sina föräldrar i ghettot där han bor utsätts han hela tiden för lömska attacker från andarna som vill att han ska återvända till deras värld. Varför ska han stanna hos människorna med allt lidande? 

Med masker, dockor, film och en stor ensemble skapas en fantasirik och visuell föreställning där vi gör Azaro sällskap längs den omättliga vägen. Vi möter gatuboxare, illvilliga andar, en blind man som ser allt, politiker som förgiftar de fattigas mjölk och en fotograf som gör alla han fotar till ikoner. Det är en förbryllande, febrig och fantastisk värld. 

Uppsättningen är en samproduktion mellan The National Black Theatre of Sweden och Dramaten och uppsättningen regiseras av Josette Bushell-Mingo som också är skådespelare, regissör och även rektor för the Royal Central School of Speech and Drama i London. Dramatiseringen är gjord för Dramaten av Oladipo Agboluaje, dramatiker på The National Theatre i Storbritannien. 

Premiär den 13 april 2022.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 20% rabatt på föreställningen Den omättliga vägen på Kungliga Dramaten i Stockholm.

Gäller under perioden: 22 april-7 juni 2022

Föreställningen har premiär 13 april 2022. Erbjudandet kan inte kombineras med ev andra erbjudanden och rabatter.

  • Nybroplan, Stockholm

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Folkoperan
Bio, Föreställning & Konsert
Sommarrabatt! 25% rabatt på Bellinis Norma!

Sommarrabatt - 25% på föreställningarna under perioden 17 september-2 oktober! Eirik Stubø regisserar sin första opera i Sverige med Norma på Folkoperan, ett triangeldrama med starka kvinnor i centrum. Bellinis opera är juvelen i den italienska bel canto-traditionen och arian Casta Diva har blivit ikonisk genom bland andra Maria Callas.

Dramaten
Bio, Föreställning & Konsert
20% rabatt på föreställningen Natthärbärget

Premiär 17 maj 2022.

Dramaten
Bio, Föreställning & Konsert
20% rabatt på föreställningen Eld

Urpremiär 25 augusti 2022.

GöteborgsOperan
Bio, Föreställning & Konsert
25% rabatt på Viva la mamma

Regi och svensk text av Claes Eriksson.