1000 kr rabatt till Galápagosöarna med Hurtigruten | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
1000 kr rabatt till Galápagosöarna med Hurtigruten

1000 kr rabatt till Galápagosöarna med Hurtigruten

Spara i dina favoriter

Ombord på Hurtigrutens bekväma expeditionsfartyg Santa Cruz II finns ett handplockat team av experter med många års erfarenhet av Galápagosöarnas ekologi och djurliv. Med endast 11 gäster per expeditionsguide kommer du att kunna njuta av en skräddarsydd kryssning.

Fartyget som kan ta 90 gäster har nyligen renoverats i modern skandinavisk design, har utmärkta anläggningar ombord och eftersom det är relativt litet kan vi lätt segla till platser bortom de gängse farvattnen. Det finns många olika aktiviteter, bland annat snorkling och kajakpaddling, och vi går även på guidade naturvandringar och njuter av enastående mat som tillagas av besättningen.

Det här vill du inte missa!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior har du en stående rabatt på 1 000 kronor per hytt hos Hurtigruten.

* Erbjudandet gäller alla resor med hytt. Erbjudandet gäller på resor längre än 6 dagar hos Hurtigruten.

Rabatten kan enbart läggas på vid bokningstillfället på nya bokningar och går inte att kombinera med andra rabatter. Bokningarna kan enbart bokas på telefon direkt hos Hurtigruten. 

Hurtigrutens Boka Tryggt-garanti är inkluderad. Läs mer här >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

STS Alpresor
Julfirande i Bad Gastein på fantastiska Salzburger Hof

Medlemsresa på fantastiska Hotel Salzburger Hof tillsammans med Carl Jan Granqvist! Följ med och inled julfirandet på bästa sätt under denna smakrika resa. Under tre dagar kommer vi utöver att få njuta av fantastisk mat och dryck även att besöka den mysiga julmarknaden i Salzburg. Carl Jan Granqvist blir vår ciceron under dessa dagar.

Airtours
Upp till 5 400 kr Black Friday rabatt hos Airtours!

Just nu pågår även Black Friday rean hos Airtours där du som Smart Senior får ytterligare rabatt och kan få upp till 5 400 kr rabatt på din nästa resa!

00dag 00tim 00min
Radisson
Cyber sale hos Radisson Hotels med upp till 30% rabatt!

Just nu får du upp till 30% rabatt och 2000 bonuspoäng när du bokar weekends före den 28 november hos utvalda hotell hos Radisson Hotels!

00dag 00tim 00min
Smart Senior
Mat, vin och vandring i Italien - maj 2023

Är du intresserad av att åka med på inspirationsresa med fokus på mat, vin och vandring, tillsammans med Alexandra Zazzi? Skriv upp dig på listan så får du information preliminärt program är beslutat och bokningen öppnat!