SMART SENIOR Logga in
1000 kr rabatt till Galápagosöarna med Hurtigruten

1000 kr rabatt till Galápagosöarna med Hurtigruten

Spara i dina favoriter

Ombord på Hurtigrutens bekväma expeditionsfartyg Santa Cruz II finns ett handplockat team av experter med många års erfarenhet av Galápagosöarnas ekologi och djurliv. Med endast 11 gäster per expeditionsguide kommer du att kunna njuta av en skräddarsydd kryssning.

Fartyget som kan ta 90 gäster har nyligen renoverats i modern skandinavisk design, har utmärkta anläggningar ombord och eftersom det är relativt litet kan vi lätt segla till platser bortom de gängse farvattnen. Det finns många olika aktiviteter, bland annat snorkling och kajakpaddling, och vi går även på guidade naturvandringar och njuter av enastående mat som tillagas av besättningen.

Det här vill du inte missa!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior har du en stående rabatt på 1 000 kronor per hytt hos Hurtigruten.

* Erbjudandet gäller alla resor med hytt. Erbjudandet gäller på resor längre än 6 dagar hos Hurtigruten.

Rabatten kan enbart läggas på vid bokningstillfället på nya bokningar och går inte att kombinera med andra rabatter. Bokningarna kan enbart bokas på telefon direkt hos Hurtigruten. 

Hurtigrutens Boka Tryggt-garanti är inkluderad. Läs mer här >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.