10% rabatt på hyttpriset - på Icakurirens stora Kulturkryssning! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Icakuriren
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
10% rabatt på hyttpriset - på Icakurirens stora Kulturkryssning!

10% rabatt på hyttpriset - på Icakurirens stora Kulturkryssning!

Spara i dina favoriter

Den 12-13 november är det premiär för höstens stora Kulturkryssning! Ett dygn fyllt av intressanta möten med författare, skådespelare, kulturprofiler och livemusik, samt förstås god mat & dryck på färden genom Stockholms skärgård. Säkra din biljett idag!

Några av dem du möter ombord!

Lyssna till samtal med skådespelarna Sofia Ledarp, Frida Hallgren och Tova Magnusson som alla tre är aktuella i föreställningen ”Kretsen – Om Himla af Klint” med urpremiär senare i höst på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Vi kommer också på scenen få ta del av ett smakprov från repetitionerna inför premiären 9 december. Kulturhuset Stadsteaterns teaterchef Maria Sid leder och deltar i samtalet.

Litteratur | Vi samtalar med intressanta och prisbelönta författare:

Lena Andersson är en av våra främsta författare och Augustprisvinnare för sin roman Egenmäktigt förfarande. I aktuella Studie i mänskligt beteende skildrar hon kvinnor i samtiden som försöker stå ut i sina kroppar, som betraktar varandra och betraktas, som noga lyssnar av det som inte sägs medan de försöker förstå det som sägs.

Maria Grund berättar om livet och skrivandet efter succédebuten Dödssynden. Hur var det att skriva de så fruktade bok två Dödsdansen och tre Nattflygaren, när den första boken hyllats så unisont? Uppmuntrade priser som ”Årets deckardebut” eller kvävde de skrivarlusten?

Film | Journalisten, författaren och Icakurirens krönikör Göran Everdahl håller i en föreläsning inom bio, TV och streaming. Vem kan hålla reda på alla serier och filmer, och vad man ska se? Göran ser framåt i tiden: vilka filmer kommer att vinna priser? Vilka serier kommer det att pratas om? Och framför allt: vilka är värda din tid?

Populärkultur | Radioprataren, författaren och Icakurirens krönikör Kalle Lind är med oss. Han kallar sig diversearbetare i kulturbranschen med särskild inriktning på det obskyra och populärkulturella. I en serie böcker har han tagit sig an den svenska nöjeshistorien, med fokus på Hasseåtage, deras företrädare Karl Gerhard och nu senast deras efterträdare Galenskaparna & After Shave. På scenen blandar han kåseri, föredrag och quiz.

Detta och mycket mer innehåller händelserika programmet för Kulturkryssningen 2023!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 10% rabatt på hyttpriset på Icakurirens stora Kulturkryssning. Kulturkryssningen är en 21-timmarskryssning med Viking Line, Cinderella och går mellan Stockholm och Mariehamn.

Datum: 12-13 november 2023
Avgångstid: kl 17.00, 12 november (åter 14.00, 13 november)
Avreseort: Stockholm

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.