10% på boende - Sensommar och höstlovsäventyr på Daftö! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Daftö Resort i Strömstad
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
10% på boende - sensommar och höstlovsäventyr på Daftö!

10% på boende - sensommar och höstlovsäventyr på Daftö!

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior får du 10% Smart Seniorrabatt på boendepriserna hos Daftö Resort när du bokar online och använder rabattkoden!

Sensommaren på Daftö erbjuder ett lugn vid Kosterhavet. Utomhusaktiviteter, bryggbastu och bad i mareld om du har tur. Checka in i stuga, hotellet eller hyr en campingtomt och njut av tiden tillsammans i naturen som blir alltmer färgsprakande.

I oktober blir det desto rysligare. Höstlovsäventyret Spöktober kan upplevas med barn och barnbarn onsdag till lördag vecka 40, 41 och 44. De flesta aktiviteter är inkluderade för dig som bor här och andra kan bokas till för den som vågar.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 10% Smart Seniorrabatt på boendepriserna (gäller på stugor, camping och Pirathotellet) med rabattkod, när du bokar online. 

Koden är giltig för boende fram till den 5/11 2023.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.