SMART SENIOR Logga in
1 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours!

1 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours!

Spara i dina favoriter
00dag 00tim 00min

Tid kvar på rabatten!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours som går att kombinera med andra erbjuden och kan ge dig en totalrabatt på 1 400 kr på utvalda resor!
Hitta en vinterresa till solen! Oavsett om du vill kombinera stad och strand i Dubai eller bara slappa på en paradisstrand på Maldiverna så har vi något för dig. Byt vintermörkret mot sol och värme och följ med till svenskarnas favorit Thailand eller all inclusive-drömmen på Maldiverna. Vill du inte flyga så långt för din vintersemester finns solsäkra Gran Canaria och Dubai på bekvämt avstånd.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 1 400 kr rabatt per bokning på sol- & badresor i vinter hos Airtours!

Rabattkoden ger dig 400 kr rabatt och gäller i kombination med andra erbjudanden och ger en högre totaltrabatt per bokning för minst 2 personer på alla sol- & badresor med avresa 2022-11-01 till 2023-03-31. Koden gäller till och med 2022-10-17. Rabatten gäller ej hos återförsäljare och kan ej utnyttjas på redan bokade resor.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
400 kr rabatt på alla weekendresor hos Airtours!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på weekendresor för minst 2 personer under resten av året!

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.